2.2.2014

Uus mesta, uus tuksa :))

DAY 7:
 
Oltiin varattu lähikampaajalle aika klo 10 ja rämmittiin sinne. Katseltiin kuvia lehdestä ja hän bongas sieltä mulle mallin koska sanoin et oon avoin kaikelle :> Niimpä alotettiin musta ensin ja vaalennettiin raidat ja leikattiin ! Lähti kyllä mukavasti tukkaa :D Nyt nää on ihan ohuet ja lyhkäset xd Mut kevyt kantaa ! Heidillä vaalennettiin latvoja ja tummennettiin juurta, kun Heidi halus pitää ton ombre-mallin :) Lisäks sillä leikattiin vähän ja silleen hauskasti leikattiin edestä lyhyemmäks et ne kehystää kasvoja mukavasti :)
 
Oltiin molemmat tosi tyytyväisiä 4h jälkeiseen lopputulokseen ja mentiin juhlistamaan sitä viereiseen paljon kehuttuun ravintolaan ! Se oli ihan täynnä vaikka oli lauantai ilta-päivä. Tilattiin molemmat pastaa ja sitten jälkkärit, kunnes tuli lasku. Mun ruuat 12,20€ ja Heidin 12,90€ eli tosi halpaa, ja sitten oltiin tilattu 1 litra vettä, mut tarjoilija toi sen lisäks yhen litran mehua. Oltiin että ok kai tää on joku tämmönen et tää tulee automaattisesti. Oli sitten vähän tyyriimpi mehu sillä kun se toi laskun siitä "Juice 1L 10,50€". Kysyttiin siltä tarjoilijalta et onks se oikeesti tosissaan !? Ni joo o, pulitettiin siitä mehusta (mitä ei oltu edes tilattu) melkein saman verran kun meiän ruuasta !! Ei sinne paikkaan enää ikinä.
Loppuilta vaan mammittiin kotona ja vedettiin tunnin päikkäritkin ! Herättiin onneks hyvin kun putous alkoi ja sen jälkeen taidettiinkin mennä jo nukkumaan :D
 
DAY 8:
 
Herättiin molemmat jo ennen kymmentä ja pestiin pyykkiä ja siivottiin kämppä :) Oli vähän ongelmia pesukoneen kanssa mut hyvin selvittiin :D Mietittiin mitäs sitten tehtäisiin koska täällä ei ole sunnuntaina mitkään kaupat auki. Kattelin netistä nähtävyyksiä ja päädyttiin lähtemään johonkin historia-museoon n. 1km päähän. Vaikeuksien kautta päästiin lopulta perille ja se museo oli kyllä nopeesti kierretty ! Yhdessä kerroksessa, kahdessa huoneessa oli vähän kuvia ja se oli siinä xd. Ulko oven vierustalla joku paikallinen nainen alko pitämään meille ihan jäätävää historia-luentoa, ja päätyi puhumaan meille yli puolisen tuntia Slovenian historiasta ja itsenäistymisestä ja taloudellisesta tilanteesta ja kuinka Jugoslavian aika oli parempaa ja vaikka mitä ! Sitten se halaili meitä ja kaikkea kunnes päästiin karkuun xd.
 
Poikettiin samalla reissulla syömässä Hot' Horsessa jossa tehtiin tilaus sellasella kosketusnäyttömasiinalla ja maksettiin se myös siihen masiinaan ja tiskiltä sitten haettiin ruoka ! Ei TODELLAKAAN jaksettu kumpikaan meiän ruokia, koska ne burgerit oli meiän pään kokosia :D Mut ruoka täällä on tosi halpaa, koska se pelkkä burgeri makso 3€!
 Lopulta päästiin kotiin (Heidi aivan litimärkä koska sillä meni kengistä läpi jo menomatkalla xd raukka) Siellä sato sellasta ihan jäätävää kylmää vettä hyihyihiyhiy nää ilmat !! Nyt vaan mammitaan koneilla ja valmistaudutaan huomiseen päivään :))
 
 
ps. kommentit ois tosi kivoja et tiiän lukeeko tätä kukaan ja mitä tykkäätte :D Vähemmän vai enemmän löpinää ja enemmän vai vähemmän kuvia ? Ja haluisitteko tietää jotain slovenia-suomi eroja mitä on tullut tän viikon aikana huomattua?


 
 
 
 
 
 
 
 

1 kommentti:

elina kirjoitti...

Täällä luetaan muailman menoa :D Jatka samaan malliin! Haukkuja lähettää Unna & Muru :P