10.2.2014

oivoi


 


Day 14: (lauantai)
 
Ei jaksettu lauantaina tehä oikeen mitään joten hengailtiin vaan kotona ja pojat kävi moikkaas meitä ja saatiin niiltä ps3 lainaan ja muutama fifa peli ehittiin siinä vetästä :> Lisäks saatiin lahjaks suklaata koska ne oli niin ilosia että olleen täällä ja ne halus että me ollaan myös ilosia :) Ihania ! Löhöttiin koko päivä vaan kotona, pitsat käytiin tosta naapurista hakemassa :D
 
Day 15: (sunnuntai)
 
Herättiin molemmat vasta puolenpäivän aikaan ja tämäkin sunnuntai vietettiin vaan kotona makoillen. Saatiin sentään aikaseks tehä salaattia, siivota koko kämppä, pestä pyykkiä jnejne. Meiän pyykinpesu oli vähän kyseenalasta koska kone päätti sylkästä kaikki veet lattialle, ei moro ! No siinäpä lillu sitte lattialla ! Ollaan suihkittu raidia varmaan sataan hämähäkkiin yyh.
 
Day 16: (maanantai)
 
Ihana oli mennä pienen tauon jälkeen takas töihin kahdeksaks. Hiukan väsytti, tuli nukuttua alle 6 tuntia xd. Heidi meinas jo tulla repimään mua aamulla ylös sängystä ku en millään saanu itteäni ylös ! Koululla oltiin koko päivä köksänluokassa kahden luokan kanssa ja leivottiin muffinsseja sekä ah-niin-ihania karjalanpiirakoita :)! Tuli ihan koto-suomi mieleen vaikka ei ollukaan ihan täysin saman makusia mutta hyvin tyydytti taas mun koti-ikävää (lähinnä ikävöin sitä ruokaa...). Otettiin itsekkäästi ylijäämät piirakoista kotiin (ei kelvannu lapsille :D) sekä munavoi ja voidaan herkutella sitten kotonakin.
 
Tänään on ollu taas sellanen ärripurri päivä, varmaan osiks ton väsymyksen takia, en tiedä. Naama mutrussa kuljen kokoajan :D Lisäks stressaa kaikki terveysasiat kun ne nousi taas tänään pinnalle. Usein tuntuu vaan siltä ettei ees jaksa yrittää, mut onneks se pieni toivo ja lohtu löytyy aina jostain. Viimesimmät päivät oon viettäny just niin että oon ettiny koko internetin varmaan ja saaliiks löysin kaikki kauhutarinat mun maaliskuussa alotettavasta uudesta biologisesta lääkkeestä sekä sen loputtomiin jatkuvan haittavaikutus-listan jolta löytyy mm. syöpä, ms-tauti, halvaukset jnejne... Ehkä tää tästä pikkuhiljaa :) Huomenna toivottavasti paremmin mielin ja paremmin nukkuneena.

+ Ollaan molemmat Heidin kanssa hyvää vauhtia tulossa kipeiks :D Tulee koettua se sairastelu sitten vieraassa ympäristössä. Saa nähdä kuinka koti-ikävä sitten tulee !

Ei kommentteja: