29.1.2014

In love with s-love-nia

Day 3:
 
Mentiin töihin taas klo 8 aamulla ja löydettiin jopa perille ajoissa ! Saatiin ensimmäistä kertaa kontaktia oppilaisiin kun ne uskals vihdoin tulla juttelemaan meille ja viittomaan :) Ymmärrettiin yllättävän hyvin vaikka tietysti oli sellasta kielimuuria kun toiset viittoo sloveniaks ja me suomeks :D Kansainvälisellä viittomisella pääs aikalailla pitkälle myös. Onneks ne on sellasia ihania että ne jaksaa yrittää selittää niin kauan että me ymmärretään ! Jäätiin koululle vielä työpäivän jälkeen hengailemaan niiden oppilaiden kanssa ja yks oppilas tuli näyttämään yhden pitsapaikan siitä koulun läheltä :) Käytiin siellä syömässä ja pakko myöntää etten oo KOSKAAN nähnyt tollasta "sea food" pitsaa minkä sain siellä :D
Kotona tehtiin power pointilla pieni suomi-esittely. Meillä oli myös tarkotus viedä salmiakkia ja suklaata :) Illalla käytiin tsekkaamassa kaks kuntosalia tästä kämpän läheltä mut saa nähdä kun toi mun polvi vaan laahaa perässä ihan tohjona.
 
 
Day 4:
 
Tänään koulussa oli sellanen erikoispäivä että aamulla piirrettiin postereita eläimistä ja sitten tuli sellasia ihmisiä esittelemään 4 eläintä; käärme, cincilla, lisko ja sammakko :) Ja kun oli kerrottu tarpeeks tietoa, niin ne eläimet laitettiin silleen kiertämään et niitä sai silitellä jne xd Mut yllytettiin ottamaan se käärme hartioille ja suostuin sit loppujenlopuks koska mulla ja heidillä on sellanen motto täällä et kokeillaan KAIKKEA uutta jos on mahdollisuus :D Ollaan menossa myös kampaajalle joku päivä antamaan tyyliin vapaat kädet :D. Eli siis otin käärmeen hartioille ja silitin sammakkoa, that's enough for one day.
 
Töiden jälkeen lähettiin suoraan koululta taksilla sinne samalle ostarille missä oltiin maanantaina eli siis BTC city park. Kierreltiin samoja kauppoja kun maanantaina ja nyt mukaan lähti aivan liian söpö chihuahua-toppi, donitsi-paita (xD se on NIIIIN hieno vaiks heidi olikin eri mieltä), pöllö-reppu ja taas uus unisieppari :) Lisäks ostin Valerille 2 paitaa. Käytiin myös syömässä ihan MAHTAVASSA ravintolassa nimeltä Al Pachino. Heidi otti jotain risottoa ja meitsi söi ranuja ja jotain friteerattuja kamalari-renkaita tai jotain ja en oo koskaa syöny noin hyviä !! Olin ihan taivaassa ja sit hups olinki jo syöny kaiken :D Jälkkäriksi otettiin puoliksi sellanen leivinuunissa tehty pannukakku jossa oli välissä nutellaa :3.
Mun jalat oli ihan kuolleet ja halusin vaan äkkiä kotiin! Oltiin kuitenkin oltu siellä shoppailemassa jotain yli 4h !
 
Huomenna pidetään se suomi-esittely koska tänään ei ehditty ja kuulemma voitais niiden oppilaiden kanssa leipoa karjalanpiirakoita joku kerta kun katsottiin netistä sellanen vaihtoehtonen resepti ulkomaille kun ei löydy ruisjauhoa tai puuroriisiä :) Saa nähdä mitä kaikkea keksitään :>
 
Oon niin huippu-innoissani koko tästä mestasta, härregååd täällä on oikeesti aivan ihanaa !! En halua koskaan lähteä täältä piste.
 
 
 
  

Ei kommentteja: